Agenda


 • Nationale Conferentie Gebouw Automatisering

  Op woensdag 1 en donderdag 2 november 2017 vindt de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering plaats in Taets Art Amsterdam.  BRControls is hierbij aanwezig. Graag nodigen wij u van harte uit om deze conferentie te bezoeken. Kosteloos registreren? Ga naar de volgende link: https://lnkd.in/eWXWrRm en gebruik uw persoonlijke BRControls uitnodigingscode: NCGA17142 Meer informatie over de conferentie, inclusief het  programma, is te vinden op https://lnkd.in/epv7Nk2.

 • Installatie Vakbeurs Hardenberg

  Dé vakbeurs voor de gehele installatiebranche!

  Op 12, 13 en 14 september 2017 vindt alweer de 18e editie van Installatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg plaats. Dé vakbeurs voor ondernemers en relaties uit de installatiebranche. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van sanitair, verwarmingssystemen, klimaattechnieken, bevestigingsmaterialen, meet- en regelapparatuur en andere branche gerelateerde artikelen maken onderdeel uit van het platform. Kortom alle segmenten binnen de installatie branche zijn vertegenwoordigd.

 • Building Holland

  Van 11 t/m 13 april 2017 zal de RAI Amsterdam opnieuw volledig in het teken staan van innovatie, kennis delen, netwerken en zakendoen.

  De afgelopen twee jaar is het event Building Holland door Duurzaam Gebouwd en RAI Amsterdam getransformeerd tot hét integrale kennis- en netwerkevent voor de bouw- en vastgoedsector. Sinds juni 2015 heeft Duurzaam Gebouwd de organisatie van Building Holland volledig op zich genomen en treedt RAI Amsterdam op als faciliterend partner.

  Nieuwe technologieën zoals robotica, 3D printing en big data maakten in 2016 onderdeel uit van Building Holland. Hier zal in 2017 nóg meer aandacht aan worden besteed, aangevuld met innovatie door bijvoorbeeld de Building Holland Innovation Xperience. Alle technologische ontwikkelingen helpen de sector om antwoord te geven op de veranderende klantvraag en daarom geeft Building Holland de bezoekers en haar partners inzicht in de meest actuele trends en ontwikkelingen.

  Procesinnovaties helpen bedrijven om uiteindelijk kosten te reduceren in een periode waarin steeds meer branchevreemde nieuwkomers de markt betreden. Deze nieuwkomers hoeven niet als bedreiging gezien te worden. De bouw- en vastgoedsector kan juist profiteren van de ‘game changers’ wanneer integrale samenwerking centraal komt te staan.

  Voor meer informatie klik HIER

  BRControls nodigt u uit om als VIP bezoeker dit evenement te bezoeken
  Bestel uw VIP  kaarten hier!

 • Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

  25, 26 en 27 januari vindt de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer plaats in de Jaarbeurs te Utrecht.

  De vakbeurs Facilitair (& Gebouwbeheer) groeide vanaf zijn oprichting in 1999 uit tot dé informatiebron op het gebied van facilitair management in Nederland en België. Met gemiddeld bijna 18.000 bezoekers en bijna 400 standhouders per editie - gemeten over de edities 2009 tot en met 2016 - is het evenement op zijn vakgebied zelfs het grootste van de gehele wereld. 

  De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer biedt de professional in de sector niet alleen een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Ook zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals de uitreiking van de FGNoviteitenprijs, nieuwjaarsrecepties en een uitgebreid lezingenprogramma.

  Voor meer informatie klik HIER

Wij werken voor..

Logo Gemeente Raalte
Logo Rabobank
Logo MAB Development
Logo Eneco
Logo Westfort Meat
Logo T-Mobile
Logo Gemeente Winterswijk
Logo Universiteit Wageningen
Logo Maarsen Groep
Logo AkzoNobel
Logo DWA
Logo EPZ
Logo Gemeente Berkelland
Terug naar boven