Building Holland


april13

Van 11 t/m 13 april 2017 zal de RAI Amsterdam opnieuw volledig in het teken staan van innovatie, kennis delen, netwerken en zakendoen.

De afgelopen twee jaar is het event Building Holland door Duurzaam Gebouwd en RAI Amsterdam getransformeerd tot hét integrale kennis- en netwerkevent voor de bouw- en vastgoedsector. Sinds juni 2015 heeft Duurzaam Gebouwd de organisatie van Building Holland volledig op zich genomen en treedt RAI Amsterdam op als faciliterend partner.

Nieuwe technologieën zoals robotica, 3D printing en big data maakten in 2016 onderdeel uit van Building Holland. Hier zal in 2017 nóg meer aandacht aan worden besteed, aangevuld met innovatie door bijvoorbeeld de Building Holland Innovation Xperience. Alle technologische ontwikkelingen helpen de sector om antwoord te geven op de veranderende klantvraag en daarom geeft Building Holland de bezoekers en haar partners inzicht in de meest actuele trends en ontwikkelingen.

Procesinnovaties helpen bedrijven om uiteindelijk kosten te reduceren in een periode waarin steeds meer branchevreemde nieuwkomers de markt betreden. Deze nieuwkomers hoeven niet als bedreiging gezien te worden. De bouw- en vastgoedsector kan juist profiteren van de ‘game changers’ wanneer integrale samenwerking centraal komt te staan.

Voor meer informatie klik HIER

BRControls nodigt u uit om als VIP bezoeker dit evenement te bezoeken
Bestel uw VIP  kaarten hier!

  • Mail

maandag 10 oktober 2016 @ 16:28permalink

Wij werken voor..

Logo Gemeente Winterswijk
Logo Westfort Meat
Logo AkzoNobel
Logo Gemeente Berkelland
Logo EPZ
Logo Eneco
Logo Gemeente Raalte
Logo Maarsen Groep
Logo Universiteit Wageningen
Logo DWA
Logo Rabobank
Logo MAB Development
Logo T-Mobile
Terug naar boven