Nationale Conferentie Gebouw Automatisering


november02

Op woensdag 1 en donderdag 2 november 2017 vindt de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering plaats in Taets Art Amsterdam.  BRControls is hierbij aanwezig. Graag nodigen wij u van harte uit om deze conferentie te bezoeken. Kosteloos registreren? Ga naar de volgende link: https://lnkd.in/eWXWrRm en gebruik uw persoonlijke BRControls uitnodigingscode: NCGA17142 Meer informatie over de conferentie, inclusief het  programma, is te vinden op https://lnkd.in/epv7Nk2.

De Nationale Conferentie Gebouw Automatisering 2017

De lustrumeditie van de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering zal dit jaar gehouden worden bij Taets Art & Event Park in Amsterdam. Ook dit jaar omvat de conferentie twee dagen: woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017.

De Nationale Conferentie Gebouw Automatisering biedt sterke voordelen door kennisoverdracht over de ontwikkelingen in de gebouwautomatiseringssector. Hoe verandert de technologie de bouw- en vastgoedsector? Wat is de impact van technologie op de strategie van de investeerder? Hoe verdien je als stakeholder aan gebouwautomatisering? Wat is de rol van een Systeem Architect? Dit zijn slechts enkele thema’s die tijdens de conferentie aan bod zullen komen.

Naast bekende sprekers zoals Hans de Boer (VNO NCW), Doekle Terpstra (UNETO-VNI), John Post (Topsector Energie) en Zef Hemel (Universiteit van Amsterdam) zijn er veel interessante presentaties door experts uit de sector, die u concrete kennisoverdracht rond gebouw automatisering bieden. Communicatie, Internet of Things, certificering, verduurzaming, commissioning, datascience en rendement zijn enkele steekwoorden voor de gepresenteerde kennis.

Gedetailleerde informatie over het programma vind u hier. Voor de lijst met deelnemende partners, klik hier

 
 
  • Mail

donderdag 19 oktober 2017 @ 13:27permalink

Terug naar boven