Missie & Visie


Missie van BRControlsMissie van BRControls

BRControls ontwikkelt producten en levert webgebaseerde besturingssystemen voor technische installaties. Wij doen dit volledig zelfstandig. Vooruitstrevend, maar zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen, zoals bewezen in de ruim 4000 installaties die wij tot nu toe hebben geleverd. De systemen van BRControls onderscheiden zich door hun open en transparante karakter en de zeer gebruiksvriendelijke, intuïtieve bediening.

BRControlsBRControls

BRControls biedt een totaalpakket, van de ontwikkeling van webgebaseerde gebouwbeheersystemen tot de assemblage en realisatie ervan. Kenmerkend voor de producten van BRControls zijn het bedieningsgemak, de gegarandeerde lange levensduur en de toepassing van snelle hightech apparatuur. BRControls heeft een hoofdvestiging in Zwolle en een nevenvestiging in ’s Hertogenbosch. Met het oog op een landelijke dekking werkt BRControls samen met gecertificeerde partners.

Doelgroepen van BRControlsDoelgroepen van BRControls

BRControls richt zich op automatisering van gebouwen en industriële toepassingen en levert softwareprogramma's voor klimaat, tapwater, legionellapreventie, zonwering, verlichting, energiemanagement, WKO, sleutelmanagement, toegangscontrole en koppelingen met overige disciplines. Onze doelgroepen zijn adviseurs, projectontwikkelaars, installateurs en onderhoudsbedrijven.

Het product BRControlsHet product BRControls

BRControls is een innovatief, slim product van Nederlandse origine, dat uitermate geschikt is van tal van toepassingen op het gebied van hightech gebouwbeheer. Bediening is mogelijk via internet en het netwerk. Dat maakt BRControls vernieuwend in de markt. Het is een zeer flexibel, open systeem dat volgens de laatste technologische trends voor modern gebouwbeheer is ontwikkeld. Voordeel voor u als gebruiker is dat u waar ook ter wereld via internet informatie over uw gebouwen kunt raadplegen. Eenvoudiger kan het niet!

KernactiviteitKernactiviteit

BRControls wil zorgen voor optimaal bedieningsgemak, dat is onze kernactiviteit. Ons intelligente gebouwbeheersysteem met bijbehorende managementsoftware maakt elk pand volledig beheersbaar en controleerbaar. Wij leveren onze systemen via onze partners, een select gezelschap van gerenommeerde (installatie)bedrijven en system integrators.

Terug naar boven