Projectbegeleiding van A t/m Z


Een breed inzetbaar en eenvoudig te bedienen gebouwbeheersysteem, dat niet alleen leidt tot een optimaal gebruikscomfort, een verhoogde productiviteit en minimale gezondheidsklachten, maar ook tot flinke besparingen op de beheer- en energiekosten. Met: een tevreden opdrachtgever. Dat is altijd ons uitgangspunt.

Om hiertoe te komen, begeleiden we projecten van A t/m Z: van het technisch ontwerp, de engineering en levering tot en met de montage, inbedrijfstelling en onderhoud & service. In zowel kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, sporthallen, hotels, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, laboratoria, crematoria, datacenters, kerncentrales en centrale warmtegebouwen. Waarbij we geen uitdaging uit de weg gaan.

Geen confectiekleding maar een maatpak

Onze klanten vinden bij ons geen confectiekleding, maar een maatpak. Waarvoor we een team van specialisten inzetten, startend bij de accountmanager. Hij brengt samen met de klant alle wensen en eisen in kaart, inclusief de benodigde hard- en software. Op basis waarvan onze uitvoeringsafdeling, onder leiding van een projectleider, aan de slag gaat. De projectleider verzorgt de informatiestroom naar de diverse afdelingen zoals projectengineering, CAD-engineering, productie en fieldservice engineering. Daarbij zorgt hij voor een optimale communicatie en afstemming met de klant. Van de planningen tot en met alle technische details.

Op basis van de klantwensen en -eisen worden op onze locatie in Zwolle de schema’s (CAD-tekeningen) voor de besturingskasten getekend, de regeltechnische omschrijving geschreven en de benodigde software geëngineerd, die de besturing van temperatuur, verlichting, zonwering, et cetera regelt. Steeds in overleg met de klant, zodat hij precies weet wat hij kan en mag verwachten. En waarbij eventueel nog optimalisaties/wijzigingen doorgevoerd kunnen worden. Na akkoord volgen de bestelling en levering van alle producten, de montage en inbedrijfstelling. Waarbij we steevast gebruikmaken van eigen field engineers, die het gebouw – in samenwerking met de installateur ‘tot leven brengen’.

Commissioning

Samen met de klant wordt de installatie getest en opgeleverd, waarna we graag ook onderhoud & service verlenen, om een optimale werking van de installatie te garanderen. Ook in de toekomst. Indien gewenst verzorgen we tevens het commissioningstraject, waarbij we alle installaties optimaliseren, conform de ontwerpcondities. Eén- of tweemaal per jaar, maar het liefst bij de wisseling van alle seizoenen. Omdat deze allemaal invloed hebben op het gebouw, dus ook op de installaties. Waarbij duurzaamheid, een optimaal werkklimaat en energiebesparing centraal staan.

Al onze werkzaamheden, ook tijdens de inbedrijfstelling, worden vastgelegd in een rapport, die digitaal door de klant is in te zien. Zodat hij perfect op de hoogte blijft van onze (dagelijkse) vorderingen.

Terug naar boven